Volar

Vueling llança una oferta 2×1 per volar durant l’hivern

Els vols s’han de comprar el 7 i 8 de gener
By , on 8 de gener de 2016

Ja comencen les rebaixes, també al sector del turisme! L’aerolinia espanyola Vueling s’ha sumat a l’inici de rebaixes amb una promoció 2×1 en vols als seus més de 200 rutes d’hivern per a compres aquest dijous i divendres, ha informat en un comunicat. Els viatgers podran gaudir d’un gran ventall de rutes a meitat de preu, sempre i quan viatgin en parella.

L’oferta permet que dos passatgers volin al preu d’un usant el codi promocional ‘SALE2X1’, sempre i quan escullin entre les més de 200 rutes disponibles a Vuelging per volar entre el 12 de gener i el 3 de febrer. Segons ha anunciat la companyia en un comunicat, només s’aplicarà la promoció 2×1 en els vols compresos entre aquestes dates, per la resta s’aplicaran les tarifes ‘low cost’ habituals de Vueling.

Si estàs interessat en sorprendre a algú o organitzar una petita escapada en grup no cal que t’esperis a arribar a casa per contractar els vols, Vueling ha anunciat que es podrà aplicar aquesta rebaixa en el preu dels bitllets en les reserves fetes a través de la pàgina web de la companyia (www.vueling.com), l’aplicació oficial de Vueling i mitjançant l’accés al comprador del portal mòbil de Vueling.

Per als viatgers més tradicionals, les agències de viatges també aplicaran aquesta tarifa 2×1 sempre que els vols siguin entre el 12 de gener i el 3 de febrer i la compra dels mateixos es realitzi entre el 7 i el 8 de gener. D’aquesta forma, Vueling vol facilitat que els turistes puguin accedir a la compra dels vols des de qualsevol mitjà i que la promoció incentivi la compra de vols durant la temporada d’hivern, tradicionalment de les més fluixes de l’any.

Segons ha indicat l’aerolínia, la promoció 2×1 serveix tant per a la tarifa Basic com la tarifa Optima. No obstant, Vueling ha volgut deixar clar que el descompte s’aplica al preu basic del bitllet, és a dir, no inclou taxes d’aeroport, recàrrecs per pagament amb targeta ni serveis addicionals al vol. Els viatgers que comprin un vol i utilitzin el codi de promoció no veuran la rebaixa a les taxes, càrrecs per pagar amb targeta o altres recàrrecs extres per viatjar en avió.

Imatge: Aero Icarus

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Vueling llança una oferta 2×1 per volar durant l’hivern”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio