Volar

Vueling millora les seves connexions amb Sevilla de cara a la Setmana Santa

Fins a 15 rutes connectaran amb la capital andalusa
By , on 7 de març de 2016

8742371486_e28477fb6a_b

La aerolínia Vueling posarà en marxa un total de 15 rutes directes des de l’aeroport de Sevilla, de les quals quatre operaran per primera vegada durant la celebració de la Setmana Santa. En concret, durant la Pasqua s’enllaçarà Sevilla amb l’aeroport de Menorca, que començarà a operar el 23 de març i continuarà de juny a setembre amb fins a tres freqüències setmanals; Eivissa; Astúries; i Alacant.

La companyia irlandesa ha precisat que a aquestes noves destinacions se sumen també la resta de rutes habituals que Vueling opera des de l’aeroport de Sant Pablo de Sevilla, com són Barcelona, que compta amb fins a sis freqüències diàries, Ámsterdam, la Corunya, Bilbao, Mallorca, París Charles de Gaulle, Roma Fiumicino, València, i les illes de Tenerife, Lanzarote i Gran Canària.

En total, l’aerolínia Vueling ha posat a la venda un total de 47.180 places des de la capital andalusa entre els dies 20 i 28 de març en tots els seus canals de venda: Vueling.com, l’aplicació mòbil de Vueling i les agències de viatges. Els bitllets de Vueling amb destinació o des de l’aeroport sevillà de Sant Pablo durant la celebració de la Pasqua Catòlica es podran adquirir amb un preu a partir dels 49,99 euros.

D’aquesta forma, la les noves rutes Sevilla-Menorca operarà els dies 23 i 27 març; la ruta Sevilla-Eivissa els dies 20, 24 i 27 de març; la Sevilla-Alacant, els dies 21, 24 i 28 de març; i la Sevilla-Astúries, els dies 23 i 26 de març per cobrir el major nombre de desplaçaments previstos per l’aerolínia en motiu de la celebració de la Setmana Santa a Andalusia.

Millors connexions de Barcelona

Vueling ha recordat que amplia també la seva xarxa de destinacions des de la seva principal base de l’aeroport de Barcelona-El Prat per a Setmana Santa amb les noves rutes a Liverpool, Leeds i Newcastle, a Regne Unit, i Constantina, a Algèria, que comptarà amb dues freqüències setmanals des del Prat.

Els nous enllaços amb Regne Unit consoliden a aquest país com “un eix important de creixement per Vueling l’any 2016, amb vuit destinacions operades amb les principals ciutats del Regne Unit; i una oferta de 39.632 seients per als dies de Setmana Santa. A aquestes xifres, es suma l’inici d’operacions de Vueling amb l’aeroport de Londres Luton; la qual cosa permet a l’aerolínia “augmentar fins a set el nombre de freqüències diàries” entre Barcelona i Londres.

 

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Vueling millora les seves connexions amb Sevilla de cara a la Setmana Santa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio